Suomi
Gamereactor
uutiset
Fable Legends

Fable Legendsin palvelimet ja pelit pistettiin pussiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Talvella kuultiin harmittavia uutisia pitkäikäisen Lionhead Studiosin suhteen. Microsoft ilmoitti sulkevansa pelistudion kokonaan ja samalla lakkauttavan suljetussa betassa olleen Fable Legendsin kehityksen. Pelin kuolinkorahdukset kuultiinkin eilen, kun sen palvelimet suljettiin.

Näin Fable Legends siirtyy siihen surulliseen kadotettujen pelien kerhoon, joita ei koskaan saada valmiiksi. Pieni mahdollisuus on tietysti olemassa. Lionhead Studiosin työttömäksi jääneet kehittäjät kertoivat viime viikolla, että kiinnostusta uuden yhtiön perustamiseen ja itsenäiseen kehittämiseen löytyisi. Toisaalta se edellyttäisi, että Microsoft myisi tai lisensoisi Fablen eteenpäin tälle uudelle pelistudiolle. Tämäkin kuulostaa valitettavasti aika kaukaa haetulta idealta. Jäämme kuitenkin Gamereactorissa toivomaan parasta, sillä Fable Legends vaikutti mielenkiintoiselta ja hauskalta peliltä, jolle olisi suonut kunnon mahdollisuuden.

Fable Legends
Lionheadin hyvästelyt kuuluivat pelissä seuraavasti: "All stories have to end eventually, but the memories of Heroic triumphs and Villainous plots will last forever. Thank you for your support - you are all Legends!"

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä