Suomi
Gamereactor
uutiset
Fallout Shelter

Fallout Shelterin päivitys paisuttaa bunkkerikoot kaakkoon

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Fallout Shelter julkaistiin kesäkuussa iOS-laitteille ja se saapui myöhemmin myös Androidille pelailevien saataville. Tämä ilmaiseksi ladattava peli on saanut nyt 1.2-versiopäivityksen, joka sekä murskaa inhoja bugeja että tuo peliin täysin uusia ominaisuuksia. Mukana on muun muassa täysin uusi pelimuoto. Voit nähdä täyden listauksen näistä kuvan alta, tosin luettelo on kirjoitettu englanniksi.

Täysin ongelmitta uuden päivityksen julkaisu ei ole kuitenkaan sujunut. Nykyään autiomaahan voi lähettää vain tietyn määrän pieniä tutkimusmatkailijoita ja tämä on aiheuttanut ongelmia. Muun muassa toimituksen pelit ovat kaatuilleet ajoittain. Toivottavasti Bethesda korjaa asian piakkoin.

Fallout Shelter


· New Vault-Tec network protocols are finally in place. Now you can save your Vault to the "cloud," (no moisture condenser necessary!) and continue any Vault experiment on all of your devices.

· Some Dwellers are reporting sightings of a mysterious individual in Vaults around the Wasteland. Vault-Tec is offering a bottle cap reward for any positive identification!

· Faced all the challenges the "normal" Vault simulation can provide? Introducing Survival Mode! More danger, More glory. Make Vault-Tec proud!

· New Vault-Tec directive - Dwellers have been given authorization to scavenge equipment from dead Raiders. Gear up!

· Are you an experienced Overseer who has already undergone Vault operational training? Now you can skip the tutorial!

· In an effort to assist Overseers in running their Vaults more efficiently, Vault-Tec has added a statistics page to the Vault Dweller's Survival Guide (VDSG).

· Support added for Russian-speaking Overseers.

· Continued general maintenance to the Vault simulation. Because when you speak, Vault-Tec listens!

· Available exclusively on the App Store, all new legendary character Piper from Fallout 4 and five FREE lunchboxes!

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Näin tehtiin Fallout Shelter

Näin tehtiin Fallout Shelter

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bethesda on tehnyt lukuisia suuren luokan pelejä sarjoihinsa Fallout ja The Elder Scrolls. Pelatuin ja ladatuin on kuitenkin iOS- ja Android-laitteille julkaistu...

4
Fallout Shelter rientää Xbox Onelle

Fallout Shelter rientää Xbox Onelle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bethesdalla ja Microsoftilla on tunnetusti hyvät välit, ja tämä meno näyttää jatkuvan. Fallout Shelter tulee Xbox Onelle ja Windows 10: lle 7. helmikuuta eli jo huomenna...Ladataan seuraavaa sisältöä