Suomi
Gamereactor
uutiset
Farming Simulator 15

Farming Simulator 15 saa ikioman rattiohjaimen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nyt on tiedossa iloisia uutisia kaikille virtuaaliseen maanviljelykseen ihastuneille, sillä Farming Simulator 15 saa ikioman rattiohjaimen. Ratilla on 900 asteen kääntösäde, ja mukana on myös pedaalit sekä erillinen sivupaneeli. Siitä löytyy pieni ohjaussauva ja yli 25 ohjelmoitavaa nappia. Sen avulla voi vaikkapa lastata puita metsäkoneen kyytiin. Valitettavasti uusi ohjain on saatavilla ainoastaan PC:lle ja Macille, joten konsoleilla kyntävät eivät pääse tästä ilosta osallisiksi.

Pelistä julkaistaan Farming Simulator 15 Gold -paketti, jonka voi ostaa joko uuden ohjaimen kera tai yksinään. Ohjaimen kanssa hintaa on 299 euroa ja yksinään 34,90 euroa. Alkuperäisen pelin ostaneille on tarjolla päivityspaketti, josta köyhtyy 14,90 euron verran. Gold-versio sisältää uuden itäeurooppalaisen maalaisympäristön ja noin 20 uutta laitetta sellaisilta valmistajilta kuin Rostselmash, Zetor, Tatra, Kverneland ja Farmtech.

Kannattaa katsoa rattiohjaimen toimintaa esittelevä uusi traileri alta. Pätkä osoittaa, että jopa Mansikki osaa hoitaa sen avulla niittotyöt!

HQ
Farming Simulator 15

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä