Suomi
Gamereactor
uutiset
F.E.A.R. 3

F.E.A.R. 3 virallisesti julki

Day 1 Studios kehittää Alman seuraavaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Warner Bros on virallisesti julkistanut F.E.A.R. 3 -kauhupelin. Tällä kertaa asialla ei kuitenkaan ole alkuperäisen PC-pelin sekä F.E.A.R. 2: Project Originin kehittänyt Monolith Productions. Tällä kertaa Warner on valinnut kehittäjäksi alkuperäiset konsolikäännökset laatineen Day 1 Studiosin.

Alustoiksi pelille on ilmoitettu PC, PS3 sekä Xbox 360, ja Day 1:lla on apunaan kehityksessä mm. maineikas kauhuohjaaja John Carpenter (The Thing, Halloween, Escape from New York) sekä kauhusarjakuvakirjoittaja ja käsikirjoittaja Steve Niles (30 Days of Night). Carpenterin on määrä auttaa video-ohjauksessa, ja Nilesilla on ollut sormensa pelissä käsikirjoituksessa.

Kolmannessa osassa Alma tekee paluun, mutta pääosassa ovat hänen poikansa Point Man ja Paxton Fettel. Porkkanana on veljesparin co-op, jossa pääsee pelaamaan joko alkuperäisen pelin geneettisesti tehostettuna supersolttuna tai tämän juonivana veljenä, jonka telekineettisiä kykyjä edes hauta ei pidättele. Toimintaa tehostaa myös paranneltu suojautumisjärjestelmä sekä ns. eriytyvä co-op, jossa pelaajat voivat myös sooloilla ilman, että kaveri jää tyystin heitteille. Julkaisua kaavaillaan tällä haavaa lokakuulle.

F.E.A.R. 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
F.E.A.R. 3Score

F.E.A.R. 3

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Kauhu on kokemuksesta kaukana kun Day 1 Studios ottaa Monolithin pelisarjan ohjakset käsiinsä.Ladataan seuraavaa sisältöä