Suomi
Gamereactor
uutiset
Final Fantasy XIII

Feikatut FFXIII-kuvat olivat vahinko

Vanhoja esituotantokuvia, sanoo Square Enix

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Square Enix kertoo, että närää herättäneet Final Fantasy XIII -vertailukuvat olivat vanhaa esituotantomateriaalia, joka julkaistiin erehdyksessä. Perjantaina julkaistut vertailukuvat Final Fantasy XIII:n Playstation 3 ja Xbox 360 -versiosta saivat pelikansan oitis takajaloilleen, sillä kuvista näkyi selvästi, että kyseessä oli pikselilleen sama otos, johon oli vain lisätty eri käyttöliittymä päälle.

Virallinen lausunto kämmistä kuuluu näin:

"Valitettavasti edelliseen materiaalieräämme todellakin pääsi erehdyksessä kuvankaappauksia, jotka oli tarkoitettu esituotantovaiheeseen (ei promootiokäyttöön). Tarkoitetut kuvankaappaukset lopullisesta pelistä julkaistaan piakkoin. Kuten hiljattainen demokiertueemme ja Microsoftin X10-tapahtuma osoittavat, versioiden välillä ei ole merkittävää eroa."

Parempi näin. On vähemmän synkkää ajatella kuvia sisäisinä käyttöliittymäsuunnittelijoiden demokuvina (tai mitä ne nyt sitten olivatkin) kuin ehtana yrityksenä koijata pelikansaa aidon pelikuvan tasalaatuisuudesta.

Final Fantasy XIII

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Final Fantasy XIIIScore

Final Fantasy XIII

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Eeppisen komea roolipeli, joka vasta kerää vauhtia kun muut pelit jo päättyisivät. FFXIII kuitenkin kysyy kärsivällisyyttä hitaan temponsa ja hajanaisen kerrontansa vuoksi.Ladataan seuraavaa sisältöä