Suomi
Gamereactor
lifestyle

Fernando Alonso ja Lance Stroll auttavat kehittämään Aston Martin Valhallaa

Superautoa parannetaan Formula 1 -kuljettajien palautteen perusteella.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Formula 1: ssä käytettyjen tekniikoiden ja järjestelmien ja maantieautojen välillä on aina ollut suora yhteys. Edistyksellinen ja uraauurtava tekniikka, joka käyttää näitä eliittikilpa-autoja, muunnetaan usein lopulta kuluttajateknologiaksi, ja olemme nähneet tämän monta kertaa aiemmin energia- ja akkujärjestelmien ja niin edelleen. Tätä tarkoitusta varten, nyt kun F1: llä on budjettikatto, jonka mukaan tiimien on toimittava, yhteydet F1-auton ja maantieauton kehittämisen välillä ovat yhä tärkeämpiä, ja tämä voidaan nähdä erittäin tehokkaasti Aston Martinilla.

Autotitaani on paljastanut, että sen Formula 1 -kuljettajat Fernando Alonso ja Lance Stroll auttavat kehittämään ja parantamaan Aston Martin Valhalla -superautoa, jota epäilemättä käytetään usein testaamaan teorioita ja käsitteitä, jotka voisivat päästä F1 -autoon.

Puhuessaan tästä lehdistötiedotteessa Aston Martin toteaa: "AMF1-kuljettajien arvokas panos lisää uutta intensiteettiä Valhallan kalibrointiin. Lance Strollin ja Fernando Alonson kaltaisten kuljettajien huipputason taidot ja tiedot voivat viedä ajoneuvon dynamiikan uudelle tasolle, kun he jatkavat auton viemistä suorituskykyominaisuuksiensa äärirajoille."

Valhalla on Aston Martinin seuraava vakava superautokilpailija, ja lehdistötiedotteen mukaan voimme odottaa käynnissä olevan prototyypin debyyttiä tiellä myöhemmin tänä vuonna, ennen kuin auto tulee kokonaan tuotantoon vuonna 2024.

Tämä on mainos:
Fernando Alonso ja Lance Stroll auttavat kehittämään Aston Martin Valhallaa
Aston Martin


Ladataan seuraavaa sisältöä