Suomi
Gamereactor
lifestyle

Ferrari 250 GTO rikkoo huutokauppaennätyksen myymällä huikealla 42 miljoonalla punnalla

Se ylitti toisen 250 GTO: n ennätyksen vuonna 2018.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos sinulla oli epäilyksiä siitä, että Ferrarit ovat edelleen erittäin haluttu auto, tämän päivän uutiset epäilemättä oikaisevat mielesi. Koska on paljastettu, että Ferrari 250 GTO on myyty huutokaupassa huikealla 42 miljoonalla punnalla, mikä rikkoo ja asettaa uuden ennätyksen kalleimmasta huutokaupassa koskaan myydystä Ferrarista.

Auto, jonka RM Sotheby's myi New Yorkissa, onnistui voittamaan entisen ennätyksen lähes 3 miljoonalla punnalla, koska ennätystä piti viimeksi hallussaan toinen 250 GTO, joka myytiin 39.4 miljoonalla punnalla vuonna 2018.

Mitä tulee siihen, miksi tämä 250 GTO myytiin niin suurella rahasummalla, sen sanotaan olevan ainoa 250 GTO, jonka Scuderia Ferrari on koskaan kilpaillut, ja siitä lähtien se on viettänyt 38 vuotta keräilijän säilyttämänä ja suojaamana. Erityisesti tämä auto onnistui sijoittumaan toiseksi Nürburgringin 1 000 kilometrillä vuonna 1962 ja kilpaili sitä ennen jopa Le Mansin 24 tunnin ajossa.

Tässä ennätyksessä on pieni saalis, koska tämä ei ole kallein koskaan myyty 250 GTO, koska tämä ennätys menee ajoneuvoon, joka myytiin yksityisessä myynnissä vuonna 2018 mega 52 miljoonalla punnalla.

Tämä on mainos:
Ferrari 250 GTO rikkoo huutokauppaennätyksen myymällä huikealla 42 miljoonalla punnalla

Kiitos, Top Gear.Ladataan seuraavaa sisältöä