Suomi
Gamereactor
lifestyle

Ferrari kertoi kaiken tarvittavan uudesta 1,3 MW:n e-rakennuksestaan

Laitosta käytetään tulevaisuuden autojen tuottamiseen mukaan luettuna Ferrarin ensimmäinen sähköauto.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ferrari on näyttänyt olevan vain puoliksi kiinnostunut tutkimaan sähköistä vallankumousta, jossa jotkut autotitaanit ovat luopuneet polttomoottoreista kokonaan. Italialaisella superautovalmistajalla on suunnitelmia puhtaasta sähköautosta, mutta se aikoo silti valmistaa myös poltto- ja hybridiajoneuvoja, jotka kaikki rakennetaan uudessa e-rakennuksessa, joka on paljastettu tarkemmin.

Lehdistötiedotteessa Ferrari toteaa, että tämän sähköisen rakennuksen rakentaminen kestää kaksi vuotta ja että kun se on valmis, 300 työntekijää työskentelee paikan päällä ja antaa tehtäväksi käyttää laitoksen katolla olevien 3 000 aurinkopaneelin tuottamaa 1,3 MW: n tehoa autojen valmistukseen. Ferrari huomauttaa, että rakennuksen on määrä olla yli -2.7 Kton CO2e -tehokas verrattuna tavalliseen sähköistämättömään rakennukseen ja että se on lähes nollaenergiarakennus.

Ferrari ilmoittaa myös, että 100 000 neliömetriä paikallista kaupunkialuetta kunnostetaan e-rakennuksen sijoittamiseksi ja että tähän sisältyy tieinfrastruktuurin uudelleensuunnittelu, 1,5 kilometrin pituisen pyörätien rakentaminen ja paremmat yhteydet paikalliseen Maranellon kaupunkiin.

Ferrari kertoi kaiken tarvittavan uudesta 1,3 MW:n e-rakennuksestaan
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä