Suomi
Gamereactor
lifestyle

Ferrarin seuraava auto on eteen asennettu V12-moottorilla varustettu kaksipaikkainen kaunotar

Ja se on tulossa yhtenä kahdesta muunnelmasta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ferrari osaa tehdä tyylikkään näköisiä superautoja tavalla, jolle harvat muut valmistajat pystyvät kilpailemaan. Vuosikymmenten aikana hevosella on ollut koko joukko ikonisia ja kauniita autoja, mukaan lukien 250 GT California, 500 TRC, Testarossa ja vielä nykyaikaisemmat vastineet, kuten LaFerrari, Roma, 812 Superfast ja paljon muuta. Nyt toinen haastaja haluaa liittyä näihin riveihin.

Tämä 12Cilindrinä tunnettu auto on nimensä mukaisesti V12-moottorilla varustettu (12-sylinterinen) hirviö, joka on saatavana yhtenä kahdesta versiosta: berlinetta ja hämähäkki. Autossa on eteen asennettu moottori, joka potkaisee ulos 830 cv tehoa, kaksi istuinta, kahdeksanvaihteinen DCT-vaihteisto, nelipyöräohjaus ja erilaisia hienoja elektronisia järjestelmiä, joiden tarkoituksena on parantaa ajoa edelleen, kuten ABS Evo ja Side Slip Control 8.0.

12Cilindri näyttää olevan jälleen yksi Ferrarin klassikko sekä sisältä että ulkoa, mutta koska auto paljastettiin vasta eilen, on epäselvää, milloin näemme sen teillä ja samoin missä hintapisteessä. Yksi asia, josta voimme olla varmoja, on se, että se ei ole halpaa.

Ferrarin seuraava auto on eteen asennettu V12-moottorilla varustettu kaksipaikkainen kaunotar
Ferrari
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä