Suomi
Gamereactor
lifestyle

Fiat julkistaa useita värikkäitä uusia Panda-konsepteja

Niitä on erilaisia voimansiirtoja ja tyylejä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Fiat on tehnyt selväksi, että tulevaisuudessa ei ole kyse pelkästään suorituskyvystä. Autonvalmistaja on paljastanut liudan uusia Panda konsepteja, joista jokainen on tyylillisesti hyvin, hyvin erilainen, mutta myös tulossa lukuisia voimansiirtovaihtoehtoja, jotta ne olisivat asiakkaiden saatavilla ympäri maailmaa.

Suunnitteilla on yhteensä viisi konseptia, joista jokainen paljastetaan heinäkuusta 2024 vuoteen 2027. Jokainen niistä on saatavana joko kokonaan sähköisesti, hybridimallina tai polttomoottorikäyttöisenä ajoneuvona, ja mitä tulee niiden eroihin, näet sen alla.


  • City Car - Suurempi kuin nykyinen Panda (jota pidetään nimellä "Mega Panda"), suunniteltu rakenteellisella keveydellä, tilan optimoinnilla ja kirkkaudella. Valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten kierrätetyistä muoveista ja bambukankaista. Käyttää itsekäämittyvää latauskaapelia. Valmistettu "täydelliseksi liittolaiseksi asiakkaille kaikkialla maailmassa, erityisesti ruuhkaisissa kaupunkiympäristöissä. Mutta samalla se tarjoaa avaruutta ja monipuolisuutta perheen viikonloppumatkoille ja lomille."

  • Pick-Up - Hauskuus ja käytännöllisyys eturintamassa. Se "yhdistää pick-up-konseptin kevyiden hyötyajoneuvojen toimivuuteen ja maastoauton mukavuuteen koossa, joka sopii kaupunkiympäristöihin kaikkialla maailmassa".

  • Fastback - Rakennettu modulaariselle alustalle, jossa on urheilullinen tunnelma. "Fastback on todiste siitä, että FIAT voi parantaa kestävää sitoutumistaan suorituskyvystä tinkimättä: siluetin dynaamisuus ja aerodynaaminen suorituskyky tarjoavat pienemmän kulutuksen ja lisää nykyaikaisuutta ja nuorekkuutta verrattuna moniin katumaastureihin."

  • SUV - "Giga Pandana" pidetty tilava katumaasturi, jonka tavoitteena on olla "esteettömän, innovatiivisen ja kestävän liikkuvuuden edelläkävijä".

  • Camper - "äärimmäinen tee-se-kaikki-ajoneuvo". Tarjoaa "Fun-ctionality" - muotoilun, joka käyttää maastoauton ominaisuuksia.

Fiat julkistaa useita värikkäitä uusia Panda-konsepteja
Fiat
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä