Suomi
Gamereactor
uutiset
Final Fantasy XIII

Final Fantasy menestyy Jenkeissä

Yli miljoona kopiota vajaassa viikossa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Destructoid kertoo, että Final Fantasy XIII on myynyt yli miljoona kopiota Yhdysvalloissa. Rajapyykki rikkoutui ilmeisesti vain viidessä päivässä, mikä nostaa XIII:n koko Final Fatansy -sarjan nopeimmin myyväksi osaksi.

Monista aiemmista osista poiketen Final Fantasy XIII julkaistiin kahdelle konsolille samanaikaisesti. Tarkkoja lukuja eri versioiden myyntimääristä ei kuitenkaan annettu.

Pelin myyntivauhti on ollut reipasta myös Euroopan puolella. Square Enixin mukaan japanilaisroolipeli on noussut Iso-Britannian nopeimmin myyväksi peliksi tänä vuonna ja niin ikään koko Final Fantasy -sarjan menestyksekkäimmäksi julkaisuksi. Saarivaltiossa PS3-versio on ollut piirun verran suositumpi kuin Xbox 360 -versio.

Ennen pelin julkaisua Square Enix ilmoitti, että peliä oli toimitettu maailmanlaajuisesti hulppeat viisi miljoonaa kopiota - niistä kolme miljoonaa länsimaihin. Sarjan kokonaistoimitukset hipovat 100 miljoonaa.

Final Fantasy XIII
Final Fantasy XIII
Final Fantasy XIII
Final Fantasy XIII
Final Fantasy XIII

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Final Fantasy XIIIScore

Final Fantasy XIII

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Eeppisen komea roolipeli, joka vasta kerää vauhtia kun muut pelit jo päättyisivät. FFXIII kuitenkin kysyy kärsivällisyyttä hitaan temponsa ja hajanaisen kerrontansa vuoksi.Ladataan seuraavaa sisältöä