Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Fortnite

Fortnite pelattavissa iOS-laitteila, kun hieman kikkailee Epic Gamesin ja Microsoftin ohjeilla

Heureka!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Muutama vuosi sitten Apple ja Epic Games käräjöivät ihan tosissaan. Riita päättyi, mutta ratkaisu ei miellyttänyt oikein kumpaakaan osapuolta. Seurauksena Epic Gamesin Fortnite sai lähdön Apple Storesta.

iOS-laitteilla Fortniten pelaaminen kuitenkin onnistuu pienen kikkailun jälkeen. Taikasana on Xbox Cloud Gaming. Xbox Wiren mukaan ratkaisu on ilmainen kaikille, ja vielä kaikilla sen luvataan toimivan. Suuntaa siis sivulle Xbox.com/play valitulla verkkoselaimella ja anna palaa. Muista kuitenkin luoda ensin Microsoft-tili ilmaiseksi. Ja se on siinä.

HQ
Fortnite

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Fortniten Zero Build jää pysyväksi

Fortniten Zero Build jää pysyväksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Epic Games lisäsi taannoin Fortniteen Zero Build -mahdollisuuden, ja pelaava kansa on ollut kovin mielissään. Nyt sitten Epic Games on päättänyt, että Zero Build on...Ladataan seuraavaa sisältöä