Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Fortnite

Fortnitea suoratoistanut yli neljä miljoonaa Xbox Cloud Gamingissa

Suosio kasvaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vajaa kolme kuukautta sitten Epic Games ja Microsoft ilmoittivat, että Fortnite oli pelattavissa suoratoiston hengessä Xbox Cloud Gamingissa ilman erillistä maksua. Tämä johti siihen, että Fortnite olikin äkkiä ja arvaamatta pelattavissa iOS-laitteilla, mikä ei muuten ole ollut mahdollista vuosiin Applen ja Epic Gamesin keskinäisen riidan vuoksi.

Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella paljasti viimeisimmässä talouskatsauksessa, että Fortnitea on kokeillut Xbox Cloud Gamingissa peräti neljä miljoonaa pelaajaa, joista miljoona oli "uusia käyttäjiä ekosysteemissä".

Xbox Cloud Gamingilla pelaaminen luonnistuu siis älylaitteilla, verkkoselaimella tai Samsungin uudella televisiolla.

Fortnite

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Fortniten Zero Build jää pysyväksi

Fortniten Zero Build jää pysyväksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Epic Games lisäsi taannoin Fortniteen Zero Build -mahdollisuuden, ja pelaava kansa on ollut kovin mielissään. Nyt sitten Epic Games on päättänyt, että Zero Build on...Ladataan seuraavaa sisältöä