Suomi
Gamereactor
uutiset
Forza Motorsport 5

Forza 5 -studion Bafta-kirje menikin Grid-kehittäjille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) halusi lähettää ehdokkuuskirjeen Forza Motorsport 5:n kehittäjälle Turn 10:lle, mutta kuinkas kävikään...

Kirje päätyikin Grid- ja F1-sarjoja kehittäneelle Codemastersille, jotka huumorintajuisina tyyppeinä ryhtyivät kiristämään Forza-kehittäjää Twitterissä. Kun tarjous kaljatuopista ei kelvannut, mopo pääsi niin sanotusti lapasesta.

Turn 10:n ehdokkuuskirjeestä tuli näppärä lennokki, ja se päätyi muun muassa koristamaan vessan seinää. Kisailu käytiin kuitenkin hyvässä hengessä, ja Bafta on pyytänyt anteeksi mokaansa.

Forza Motorsport 5

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Forza Motorsport 5Score

Forza Motorsport 5

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Forza Motorsport 5 ei ole täysimittainen jatko-osa Forza Motorsport 4:lle. Sisältöä on jouduttu leikkaamaan tiukan julkaisuaikataulun saavuttamiseksi.

Forza Motorsport 5:n Car Pass sai lisäajan

Forza Motorsport 5:n Car Pass sai lisäajan

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Forza Motorsport 5:n Car Passin omistajille on nyt iloisia uutisia. Kyseinen passi on tarjonnut autoja autojen perään, mutta nyt se tekee sen vielä kahden kuukauden ajan.

Kymmenen uutta ajokkia Forza 5:een

Kymmenen uutta ajokkia Forza 5:een

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Forza Motorsport 5:een on nyt julkaistu Meguiar's Car Pack, joka tuo kymmenellä taalalla kymmenen uutta autonkomistusta virtuaaliradoille.Ladataan seuraavaa sisältöä