Suomi
Gamereactor
uutiset
Forza Horizon

Forza Horizon saa jatkoa Xbox Onella jo 2014?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Forza Motorsport 5 ilmestyy Xbox Onen lanseerauspelinä ensi jouluna, mutta jos huhuihin on uskominen, Forza-fanit voivat saada pikaista jatkoa myös Forza Horizonille.

Verkosta on kaivettu esiin Playground Gamesin työpaikkailmoituksia, joiden mukaan studio "työstää jatkoa menestyneelle ajopelilleen". Playgroundhan on vastuussa viime vuoden Forza Horizonista, jossa Forza-sarja laajentui onnistuneesti rata-autoilusta avoimen maailman kaahailuksi.

Pestien pituudeksi mainitaan yhdeksän kuukautta, mikä äkkiseltään näyttäisi viittaavan julkaisuun joskus ensi vuoden aikana. Kenties Forza Horizon 2 tulisi välipysäkkinä ennen Forza Motorsport 6:tta.

Asiaa tukee vielä se, että Playgroundin johtohenkilöiden LinkedIn-profiilien mukaan heillä on tekeillä jännittävä, vielä julkistamaton nimike Xbox Onelle. Jotain on siis muhimassa, mutta virallista tietoa joudutaan kotvasen odottamaan.

Forza Horizon
Kuva Forza Horizonin rallilaajennuksesta.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
Forza HorizonScore

Forza Horizon

ARVIO. Kirjoittaja Joni Eriksson

Asemaansa kovaa vauhtia vakiinnuttava Forza-sarja haastaa Need for Speedin jättämällä suljetut kilparadat taakseen.Ladataan seuraavaa sisältöä