Suomi
Gamereactor
uutiset
Forza Motorsport 7

Forza Motorsport 7 poistuu digitaalisista verkkokaupoista syyskuussa

Kivalla kikalla pelin voi saada "ilmaiseksi" ennen tiistaita.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ajoittain käy niin, että peli poistetaan digitaalisilta kauppapaikoilta pitkän ajan jälkeen. Syynä on yleensä se, että oikeudet pelissä olevaan materiaaliin päättyvät. Seuraavaksi tällä listalla on Forza Motorsport 7, joka julkaistiin lokakuussa 2017.

Turn 10 on kertonut, että itse peli kaikkine laajennuksineen poistuu Microsoft Storesta ja Xbox Game Passista 15. syyskuuta. Toki pelin siihen mennessä ostaneet voivat edelleenkin ladata teoksen itselleen verkosta. Jos siis on joskus harkinnut pelin latailua, nyt on siihen viimeinen tilaisuus.

Turn 10:n lausunnossa on mukava lisäkikka Xbox Game Passin hankkineille. Jokainen Game Pass -tilaaja, joka on ostanut mitä tahansa DLC-tavaraa peliin Forza Motorsport 7 (mutta ei ole itse asiassa ostanut sitä varsinaista peliä), saa viestin Xbox Message Centerissä ennen 3. elokuuta. Toisin sanoen Forza Motorsport 7 irtoaa heille käytännössä ilmaiseksi.

Forza Motorsport 7

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Hot Wheels tulossa Forza Motorsportiin

Hot Wheels tulossa Forza Motorsportiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Hot Wheels -autot ja -varusteet ovat tulossa sekä peliin Forza Motorsport 7 että Forza Horizon 4. Linjoille sisältö saadaan marraskuun päivityksen mukana 6. marraskuuta...Ladataan seuraavaa sisältöä