Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Fox Newsin mukaan Xbox pyrkii saamaan lapset mukaan ilmastopolitiikkaan

Senaattori Ted Cruzin mukaan ensin kohteena olivat kaasuhellat, sitten kahvi ja nyt Xbox.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Muutama viikko sitten Microsoft esitteli uudet oletusasetukset Xboxille, jonka jälkeen konsoli ajoittaa päivityksiensä tekemisen sellaisille tunneille vuorokaudessa, jolloin on saatavilla eniten uusiutuvaa energiaa. Lisäksi konsoli on mahdollista laittaa niin sanotusti syvempään uneen silloin, kun laitteella ei yleensä pelaa, toisin sanoen virka-aikaan ja yöllä. Toimet yhdessä ovat älykäs tapa vähentää konsolipelaamisen energiankulutusta, ja suunnata sitä uusiutuvan energian suuntaan. Samalla se sähkölaskukin saattaa hieman pienentyä.

Kaikki eivät kuitenkaan ole kehityksestä iloisia. Yhdysvaltalainen Fox News on uutisoinut juontaja Jimmy Faillan suulla ohjelmassa Fox and Friends, että kysymyksessä on keino kiinnittää lapset mukaan ilmastopolitiikkaan.

"We understand what this is. It's not that it's actually going to offset emissions, okay — the level of reduction is infinitesimal. But they're trying to recruit your kids into climate politics at an earlier age: make them climate conscious now."

Senaattori Ted Cruz ei hänkään ole iloinen kehityssuunnasta. Hän kirjoitti Twitterissä, että ensin olivat listalla kaasuhellat, sitten kahvi ja nyt Xbox.

Fox Newsin mukaan Xbox pyrkii saamaan lapset mukaan ilmastopolitiikkaan


Ladataan seuraavaa sisältöä