Suomi
Gamereactor
uutiset
Trine 2

Frozenbyte julkaisi Trine ja Trine 2 -pelien editorin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kotimainen pelistudio Frozenbyte on julkaissut Trinen ja Trine 2:n pelieditorit yleiseen käyttöön. Jos siis on kiinnostunut luomaan omia kenttiä tai jopa kokonaisia pelejä samoilla työkaluilla, millä menestyneet pulmatasoloikat tehtiin, niin nyt se on mahdollista.

Frozenbyte Editor -betaan voi ilmoittautua Frozenbyten sivuilla, jonka jälkeen pääsee käsiksi editorin lisäksi ohjesivustolle. Wikille onkin käyttöä, sillä studion mukaan hankala käytettävyys oli syynä, miksei editoria ole julkaistu jo aikaisemmin.

"The Frozenbyte Editor on erittäin monipuolinen työkalu. Käytimme sitä tekemään Trinen ja Trine 2:n, ja se perustuu kokonaan omaan teknologiaamme. Sen avulla voi muokata olemassa olevia karttoja, tehdä uusia ja paljon muuta. Jos asia kuulostaa hauskalta, niin tule kokeilemaan mitä kaikkea sillä saa aikaan", selitettiin Frozenbyteltä.

Trine 2
Trine 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Trine 2Score

Trine 2

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Suomalaisen Frozenbyte-studion Trine jatkuu, ja tarjolla on jälleen varsin värikästä fantasiaseikkailua yhteistyömoninpelillä höystettynä.

Frozenbyte uudisti ilmettään verkossa

Frozenbyte uudisti ilmettään verkossa

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Trine-sarjastaan tunnettu suomalainen Frozenbyte on pistänyt verkkosivustonsa uusiksi. Tavoitteena on tällä kertaa ollut parempi viestintä fanikunnan kanssa.



Ladataan seuraavaa sisältöä