Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Gears 5

Gears 5 -laajennus Hivebusters saapuu 15. joulukuuta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gears 5 julkaistiin syyskuussa 2019, mutta peliä on tuettu ahkerasti myös uudella konsolisukupolvella. Lokakuussa kerrottiin, että tulossa on tarinallinen laajennus Hivebusters. Nyt sitten on kerrottu, että laajennus saapuu 15. joulukuuta. Saatavilla tämä laajennus on heti myös Xbox Game Passissa.

Hivebusters päästää pelaamaan Escape-pelimuodon Lahnilla, Keeganilla ja Macilla. Tehtävänä on tuhota Swarm-pesä trooppisella Galangi-saaristolla. Trailerin perusteella vastassa on myös uudenlainen pahis.

Laajennuksen läpäisyssä kestää kolmisen tuntia, ja mukana on 16 uutta saavutusta (210 pojoa gamerscorea). Jos ei ole Xbox Game Passin tilaaja, maksaa Hivebusters 19,99 dollaria. Toinen vaihtoehto on ostaa Gears 5: Game of the Year Edition hintaan 59,99 dollaria.

HQ
Gears 5

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Gears 5Score

Gears 5

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nyt kokeillaan avoimen maailman pelaamista, ja pohjustetaan trilogian viimeisen osan lopullinen mittelö.Ladataan seuraavaa sisältöä