Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Gears of War 3

Gears of War 3 -lisäri julki

Horde Command Pack tulossa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoft ja Epic Games ovat julkistaneet Horde Command Packin Gears of War 3:een. Mukana on kolme uutta kenttää ja kolme hahmoa, minkä lisäksi se tarjoaa lisäpäivityksiä linnoituksille Horde-pelitilassa.

Uusiin kenttiin lukeutuvat Jacinto Medical Plazalle sijoittuva Blood Drive ja Seran eliitin suosimalle lomasaarelle sijoittuva Azura, kun taas Rustlung muuttaa merivoimien vanhan, hylätyn laivan taistelutantereeksi.

Linnoituspuolelle lisätään esimerkiksi Silverback-taistelurobotin päivitys sekä Command Cente, josta avukseen voi kutsua sniper-tiimejä, kranaatti-iskuja tai jopa useita Hammer of Dawneja.

Lisäosa julkaistaan 1. marraskuuta 10 euron hintaan. Season Passin ostaneet saavat sen ilmaiseksi.

Gears of War 3
Gears of War 3
Gears of War 3
Gears of War 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Gears of War 3Score

Gears of War 3

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Epic Gamesin pelitriologian kolmas ja viimeinen osa viimein Gamereactorin arvioitavana.

5
Gears of War -suunnittelija eroaa

Gears of War -suunnittelija eroaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Cliff Bleszinski ilmoitti kaipaavansa taukoa pelinkehityksestä ja jättävänsä studion, jolla on työskennellyt parikymmentä vuotta.Ladataan seuraavaa sisältöä