Suomi
Gamereactor
elokuva-arviot
Ghostbusters: Frozen Empire

Ghostbusters: Frozen Empire olisi kaivannut tiivistystä

Spenglerin perhe on päätynyt New Yorkiin pelastamaan kaupunkia haamuilta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Alkuperäisen Ghostbustersin jälkeen yksikään seuraajista ei ole saavuttanut samoja korkeuksia ensimmäisen elokuvan kanssa. Ghostbusters: Frozen Empire ei ole mitenkään erityinen tai mahtava, mutta viihdyttävä se on hyvine näyttelijöineen.

Vastassa on koko joukko kaikenlaista haamuista jahdattavaa ja joitakin vanhoja tuttuja. Tieteiselokuvien perinteitä ja Ghostbustersin perinteitä on niitäkin mukana, kuten odottaa sopii. Lisäksi nyt ollaan perinteisessä New Yorkissa, joten nostalgiaankin nojataan vahvasti. Ehkä jopa liiankin vahvasti. Perinteikkäästi.

Ghostbusters: Afterlife ei tuntunut sarjatuotantona tehdyltä, mutta Frozen Empire vaikuttaa juuri siltä. Muinainen jumala uhkaa tuhota New Yorkin, joten Ghostbustersin on pelastettava päivä vanhoilla konsteilla. Viihdyttäväähän tämä on, mutta toisaalta kaava alkaa tuntua jo aikansa eläneeltä.

Tämä on mainos:

Mukana on paljon niitä tuttuja henkilöhahmoja, ja näin Afterlifen perhedynamiikka kadotetaan. Henkilöhahmoja on liikaa, ja näin se tarina ei pääse loistamaan. Bill Murray, Ernie Hudson, Dan Aykroyd ja Annie Potts eivät tuo mitään merkittävää lisää tarinaan. He tuntuvat olevan mukana ainoastaan nostalgian itsensä vuoksi.

Mukana on myös uusia henkilöhahmoja, joiden yhteys tarinaan ei ole kovinkaan selkeä. Muun muassa merkittävä osa koko Spenglerin perheestä tuntuu ylimääräiseltä, olkoonkin että keskinäinen sanailu on elokuvan parasta antia. Paul Rudd on aina hyvä, kun ruudulla vilahtaa.

Ghostbusters: Frozen Empire on elokuva, jonka käsikirjoitus olisi pitänyt tarkistaa vielä kertaalleen. Lyhyempi kesto yhdessä olennaiseen keskittymisen kanssa olisi ollut paikallaan. Mukana on mahtavia hetkiä puhumattakaan onnistuneesta kuvauksesta ja erikoistehosteista. Kyseessä ei ole se sarjan paras, mutta ei huonoinkaan. Kyseessä on perinteinen Ghostbusters-elokuva.

Ghostbusters: Frozen EmpireGhostbusters: Frozen Empire
Tämä on mainos:
05 Gamereactor Suomi
5 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä