Suomi
Gamereactor
uutiset
Ghostbusters

Ghostbusters kääntyy lautapeliksi Kickstarter-rahoituksella

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Cryptozoic Entertainment on tuttu lautapelaajille useista peli- ja elokuva-aiheisista tuotoksistaan. He ovat muun muassa tehneet pelit The Walking Dead -elokuvasarjasta, Hobitista ja Batman: Arkham Citystä. Nyt firma suuntaa todellisen klassikon kimppuun, sillä he aikovat julkaista 1980-luvun hittielokuvan Ghostbustersin lautapeliversion.

Rahoitusta haetaan tuttuun tapaan Kickstarterin avulla ja kampanja käynnistettiin pari päivää sitten. Tavoitteena oli haalia kasaan 250 000 dollaria ja se on ohitettu jo yli 100 000 dollarilla.

Pelistä löytyvät tietenkin aidot ja alkuperäiset haamujen jahtaajat ja kummitusten perään voi lähteä joko yksin tai enintään neljän kaverin kanssa. Pelistä löytyy kolme erilaista kampanjaa, joiden lopussa vastaan asettuu jokin eeppinen aave. Yhtenä pomona on luonnollisesti ensimmäisestä leffasta tuttu valtava Vaahtokarkkimies.

Ghostbusters

Aiheeseen liittyviä tekstejä

8
GhostbustersScore

Ghostbusters

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Kolmas kokopitkä Ghostbusters-elokuva muuntui nätisti lapsiystävälliseksi ja vauhdikkaaksi toimintaseikkailuksi.

0
Huhun mukaan Ghostbusters tulee taas

Huhun mukaan Ghostbusters tulee taas

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kymmenen vuotta sitten Atari julkaisi pelin Ghostbusters PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle. Mukana olivat kaikki alkuperäiset haamujahtaajat tutuissa rooleissaan: Peter...

2
Ghostbusters

Ghostbusters

ENNAKKO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Kun naapurustossa on jotain kummaa, kellekäs soitat? Ghostbusters vangitsee leffojen hengen yllättävän hyvin.Ladataan seuraavaa sisältöä