Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Ghostwire Tokyo

Ghostwire Tokyo näyttää olevan tulossa Xboxille

Bethesdan Lontoon toimipiste paljasti asian seinäkoristeellaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ghostwire Tokyo julkaistiin maaliskuun lopussa 2022, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Toistaiseksi teos on ollut saatavilla PC:llä ja Playstation 5:llä. Olkoonkin, että niin kehittäjä Tango Gameworks kuin pelisarja muutenkin ovat nykyisin Microsoftin hallussa.

Hyvä veikkaus on ollut, että Ghostwire Tokyo olisi tulossa Xboxille vuosi muiden alustojen jälkeen. Nyt sitten Bethesda Softworksin Lontoon toimipisteessä on suurikokoinen seinäkoriste, jonka mukaan peli olisi tulossa Xbox Series X:lle (ja S:lle).

Asian huomasi twitteröijä Klobrille, joka esitteli kuvaa Bethesdan Lontoon toimipisteen kotisivuilta. Sittemmin kuva on poistettu, mutta tuskin sitä seinäkoristetta kuitenkaan?

Lienee turvallista veikata, että Ghostwire Tokyo saadaan maaliskuussa 2023 Xbox Series X:lle (ja S:lle) Xbox Game Passia unohtamatta.

Ghostwire Tokyo
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä