LIVE
HQ
logo hd live | Flock
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   elokuva-arviot
   Glass Onion: A Knives Out Mystery

   Glass Onion: A Knives Out Mystery (Netflix) on vuoden 2022 parhaita elokuvia

   Rian Johnson on palannut, ja elokuva on lähes nerokas.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Lyhyen aikaa Rian Johnson tuntui olevan Hollywoodin vihatuimpia heppuja. Tämä johtui Star Wars: The Last Jedin laadusta. Sittemmin Johnson on päässyt osoittamaan kykynsä jonkin ihan toisenlaisen projektin parissa.

   Netflixin Knives Out oli menestys, ja Daniel Craig Benoit Blancin hahmossa on kuin moderni Hercule Poirot. Jouluna ulos saatiin jatko-osa Glass Onion: A Knives Out Mystery.

   Glass Onion: A Knives Out Mystery
   Tämä on mainos:

   Elokuva on mahtava. Kyseessä on mieleen jäävä, juhlava, viihdyttävä ja itsestään tietoinen kuka sen teki -mysteeri. Kyseessä on sitä paitsi yksi vuoden 2022 parhaista elokuvista.

   Tunnelma on samanlainen kuin ennenkin. Tosin miljardöörin kartano tekee selviä viittauksia sellaisiin rahamiehiin kuin Elon Musk ja Jeff Bezos, ja moinen on iso vastakohta ensimmäisen elokuvan maisemille. Mysteeri on homman nimi, ja komedia ihmisineen on kummallista. Ja tämän keskiössä Daniel Craig tekee yhden parhaista rooleistaan.

   Dave Bautista on nyt nähty Daniel Craigin vastaparina niin James Bond -elokuvassa Spectre kuin nyt Glass Onionissakin. Bautistan mukaan Craigilla oli paljon hauskempaa kuvata Glass Onionia kuin Spectrea. Ruudulla näkyykin se, että Craig pitää hauskaa henkilöhahmonsa kanssa.

   Bautistan ohella mukana ovat Edward Norton, Kate Hudson, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Janelle Monáe ja Jessica Henwick, ja kaikki laittavat parastaan. Varsinkin Kate Hudson ja Dave Bautista pääsevät puhumaan paljon, jolloin heidän henkilöhahmonsa pääsevät loistamaan. Komedia on joskus liiankin yli lyövää, mutta aina viihdyttävää ja hauskaa.

   Tämä on mainos:
   Glass Onion: A Knives Out Mystery

   Kaikille henkilöhahmoille on yhteistä se, että he ovat saaneet rahoituksensa miljardööri Myles Bronilta, joka kutsuu joukon viettämään ylellistä lomaa saarelle. Asuminen tapahtuu kartanossa nimeltä Glass Onion Beatlesin kappaleen mukaan. Ratkaistavana on murha. Niin ikään Blanc on saanut kutsun, joskaan Bron ei mielestään ole sellaista lähettänyt. Kaksi tuntia kuluu katsojalla kuin siivillä.

   Glass Onion: A Knives Out Mystery on mahtava elokuva kaikin tavoin. Ainoaksi huonoksi puoleksi voi sanoa sen, että koko ajan tuntuu olevan kiire johonkin. Tämän seurauksena jotkin osiot ovat liiankin vauhdikkaita. Toivottavasti suunnitelmat kolmannelle elokuvalle kerrotaan mitä pikimmin.

   09 Gamereactor Suomi
   9 / 10
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä