Suomi
Gamereactor
laitearviot

Glorious Model D 2 Pro 4K/8K pelittää, muttei häikäise

Erinomaisen peruspätevä hiiri pelaajalle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suomessa hieman tuntemattomampi Glorious tuo tarjolle päivitetyn D2 Pro -mallinsa. Sen suorituskyky on toki erinomainen, mutta reilusti yli sadan euron hintaisena se ei aivan kykene puolustamaan hintalappuaan.

Vähäeleisen musta oikeakätiselle muotoiltu hiiri ei ulkonäöllä juuri kerskaile. Ainoat LED-valotkin ovat mukana vain varauksen tilaa osoittamassa ja hiiren alla olevaa DPI-arvoa varten. Langaton lähetin kytketään USB-piuhan päähän, ja se voidaan irrottaa lataamista varten. Jos on hakemassa vähäeleistä hiirtä, Glorious voi olla hyvinkin pätevä valinta. Hiiren mukana tulevassa piuhassa on USB-liitännän lisäksi kaksi ylimääräistä väkästä uusien Logitechin vastaavien tavoin, joten sitä ei voi käyttää muiden laitteiden kanssa. Hiiren, piuhan, vastaanottimen ja hyvin vähäisen ohjemateriaalin lisäksi mukana tulee muutama ylimääräinen - ja täysin vapaaehtoinen - tarra liukuvuutta parantamaan.

Gloriouksen omien optisten kytkimien luvataan kestävän 100 miljoonaa painallusta. Mikä todellisuus sitten onkaan, ne ovat merkittävän kovaäänisiä moniin verrokkeihinsa nähden. Jos toisen käden alla on mekaaninen näppis, ero ei ole kummoinen, mutta hiljaisempaa ympäristöä arvostava joutunee etsimään toista vaihtoehtoa. Hiiren naksuttelu oli sitä verran äänekäs, että pelikaverit huomauttivat asiasta useammankin kerran.

BAMF 2.0 -sensori mahdollistaa melkoisen päivitystaajuuden ja herkkyyden vaihtelut, ja Glorious Core -ohjelmisto auttaa hienosäätämään Model D2 Pro:n halutuille raiteille. Akun on luvattu kestävän 80 tuntia 1000 Hz virkistystaajuudella, mutta asetukset tappiin ruuvatessa kesto tippuu noin 30 tunnin paikkeille uutenakin. Pelituntuma on joka tapauksessa erinomainen kevyemmilläkin säädöillä. Keskikokoiseksi ja trendikästä hunajakennopintaa välttäväksi hiireksi se on huomattavan kevyt, mikä tuntuu etenkin pitkissä istunnoissa. Paino on aina käyttäjäkohtainen asia, mutta nykyvalikoiman myötä ainakaan minulla ei ole paluuta vanhoihin raskaisiin rottiin.

Tämä on mainos:

Glorious Model D2 Pro 4K/8K on erinomainen, mutta hillitty pelihiiri, joka ei onnistu innostamaan oikein millään osa-alueella. Joillekin tämä saattaa olla vain ja ainoastaan positiivinen asia. Sen hintalappu on kuitenkin piirun verran turhan hintava ominaisuuslistan ja kilpailijat huomioon ottaen.

Glorious Model D 2 Pro 4K/8K pelittää, muttei häikäiseGlorious Model D 2 Pro 4K/8K pelittää, muttei häikäiseGlorious Model D 2 Pro 4K/8K pelittää, muttei häikäise
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Vähäeleinen, hyvä pelituntuma, lataa nopeasti
-
Hivenen turhan kallis, ei onnistu ällistyttämään
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä