Suomi
Gamereactor
uutiset
God of War: Ascension

God of War -leffan käsis uusiksi

Piranha 3DD korvaa Road to Perditionin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

God of War -elokuva on seurannut Uncharted-projektin jälkiä joutumalla omituiseen ristiaallokkoon.

Marcus Dunstan ja Patrick Melton - jotka tunnetaan elokuvallisista suurteoksista kuten Saw 4, Saw 5, Saw 6 ja Piranha 3DD - ovat nyt rukkaamassa uusiksi The Road to Perditionin kirjoittaneen David Selfin käsikirjoitusta.

Dynaaminen duo kertoi IGN:lle, että Selfin kässäri kirjoitettiin ennen kuin joukko God of Warista liberaalisti lainaavia elokuvia (Clash of the Titans, Wrath of the Titans, 300 ja Immortals) ilmestyi, joten nyt se on hieman ajastaan jäljessä.

Uusi versio käsikirjoituksesta vaikuttaa hakeneen inspiraationsa Christopher Nolanin Batman Beginsistä sekä tulevasta God of War: Ascensionista, koska nyt tarkoituksena on pureutua Kratoksen elämään ennen kuin tästä tuli Spartan Aave. Myös Ares on elokuvassa ensimmäistä peliä suuremmassa roolissa.

Hahmovetoisuus on aina hyvä asia, mutta käsikirjoittajien aiemmat työt epäilyttävät faneja. Elokuvalta puuttuu valmiin käsikirjoituksen lisäksi myös ohjaaja sekä näyttelijä täyttämään Kratoksen sandaalit.

God of War: Ascension

Aiheeseen liittyviä tekstejä

God of War: AscensionScore

God of War: Ascension

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Paluu Kratoksen varhaisempiin päiviin Olympuksen jumalten kantapään alla vaikuttaa monellakin tapaa askeleelta taaksepäin.Ladataan seuraavaa sisältöä