Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
God of War

God of War myynyt melkein yhtä hyvin kuin Spider-Man

Kolmanneksi parhaiten myynyt Playstation 4 -peli ikinä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Insomniac Gamesin Spider-Man kohosi vauhdilla Playstation 4:n myydyimmäksi yksinoikeuspeliksi, ja 20 miljoonan myydyn pelin raja on rikottu jo hyvän aikaa sitten. Huonosti ei ole mennyt vuonna 2018 julkaistulla God of Warillakaan.

Sony Santa Monica Studio on kertonut, että God of War on myynyt yli 19,5 miljoonaa kappaletta. Kyse on siis myydyistä peleistä, joten luvussa ei ole Playstation Now'ssa ja Playstation Plus Collectionissa kohdattuja pelaajia. Näin ollen God of War on se kolmanneksi myydyin Playstation 4 -peli.

God of War

Kiitokset, Playstation Blog

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään se PC:n God of War

GR Livessä tänään se PC:n God of War

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Santa Monica Studion vuoden 2018 God of War on nyt ulkona myös PC:lle, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. On siis aika katsoa GR Livessä parin tunnin ajan, miten...Ladataan seuraavaa sisältöä