Suomi
Gamereactor
lifestyle

Gogoron uusin sähköskootteri tuo "ennennäkemättömän kiihtyvyyden ja nopeuden"

Pyörä pystyy kellottamaan 0-50 km/h kiihtyvyyden vain 3,05 sekuntia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sähköskootterivalmistaja Gogoro on nostanut verhon uudelle lippulaiva-älyskootterilleen. Pulse -nimellä tunnetun skootterin sanotaan pystyvän toimimaan "ennennäkemättömällä kiihtyvyydellä ja nopeudella", kaikki uuden aerodynaamisen muotoilun ja hyperdrive-voimansiirron ansiosta. #10
Gogoro huomauttaa, että Pulse pystyy saavuttamaan huikean 0-50 km/h kiihtyvyyden 3,05 sekuntia, samalla kun sen suurin kierrosluku on 11 000 ja vääntömomentti 378 Nm takapyörässä. Mitä tulee sähkömoottorin tarjoamaan tehoon, sen sanotaan olevan 9.0 kW.

Aerodynaaminen uudelleensuunnittelu on tarjottu siten, että se vähentää vastusta ja edistää ilmavirran jäähdytystä sähkömoottorissa. Tämän väitetään tekevän Pulse tähän mennessä tehokkaimman Gogoron älyskootterin.

Muuten skootteri käyttää myös mukautuvaa LED-valaistusjärjestelmää, joka säätyy kuljettajan lisätessä nopeutta ja käännöksiä ja jopa muuttuu muuttuvien sääolosuhteiden mukaan. Skootterissa on myös älykäs ohjaamo, joka sisältää 10.25 tuuman panoraama-HD-kosketusnäytön, joka voi näyttää navigointi- ja liikennetietoja sekä säätää skootterin ajotilaa sopimaan maastoon, jossa se kulkee.

Pulse tarjoaa Apple Wallet ja Find My integraation, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kantaa fyysistä avainta skootterin lukituksen avaamiseen, ja voit käyttää puhelintasi, jos unohdit, mihin pysäköit sen.

Tämä on mainos:

Mitä tulee Pulse julkaisusuunnitelmiin, hinnoittelusta ei ole vielä mainittu sanaakaan, mutta toimitusten odotetaan alkavan Q2 2024 lopulla Taiwanissa.

Gogoron uusin sähköskootteri tuo "ennennäkemättömän kiihtyvyyden ja nopeuden"


Ladataan seuraavaa sisältöä