Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto VI

Grand Theft Auto VI:n odotetaan olevan kaikkien aikojen suurin viihdejulkaisu

Rockstarilla on siis riittävästi painetta niskassaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grand Theft Auto VI on tulossa vuoden 2025 lopussa, ja analyytikot alkavat jo nyt asettaa pelin harteille sellaista taakkaa, jota se tuskin pystyy kantamaan. Tulossa olisi kaikkien aikojen suurin viihdejulkaisu, joka nostaa koko alan aivan uuteen loistoon.

Kyle Bosmanin haastattelema analyytikko Mat Piscatella on sitä mieltä, että jos Grand Theft Auto VI epäonnistuu, tulevat vaikutukset olemaan mittavat koko viihdealalle. Ja tietysti isoimmin pelialalle.

WCCFTech kirjoittaa, että maailma on kovasti muuttunut sitten 2013, jolloin Grand Theft Auto V julkaistiin. Siksi on varsin epätodennäköistä, että VI saavuttaisi samoja lukemia kuin V. Peliala niin rahan kuin käytetyn ajan suhteen ei ole kasvanut useisiin vuosiin, joten uuden pelin menestys on aina pois muilta sen sijaan, että kyseessä olisi joukko uusia pelaajia harrastuksen parissa.

"According to the analyst and industry advisor, the game will be the biggest entertainment launch to date in terms of overall spending in its launch period. However, it will face plenty of challenges, so it is difficult to say if it will replicate GTA V's smashing success or build on top of it. The market has changed in the past few years, peaking in 2020 and 2021 in terms of overall spending and engagement, peaks that haven't been reached since. As such, the industry is playing the "share" game as opposed to the "growth" game it has played for a long time, and games are competing for a known amount of players' money and time."

Grand Theft Auto VI

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä