Suomi
Gamereactor
uutiset
FIFA 14

GR:n FIFA Ultimate Team -kilpailuun ehtii vielä mukaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactorin pohjoismainen FIFA Ultimate Team -kilpailu on loppusuoralla. Mukaan ehtii kuitenkin vielä tämän päivän aikana, jos pitää vauhtia. Kilpailu päättyy keskiyöllä ja voittajat paljastetaan huomenna.

Tsekkaa tämänhetkinen johtaja ja parhaat joukkueet viralliselta kisasivulta Facebookissa. Ohjeet löydät myös kuvan alta.

FIFA 14

Kisa:
Etsimme kovinta mahdollista pohjoismaista tiimiä FIFA Ultimate Teamissä. Sinun täytyy luoda tiimi omalla FUT-profiilillasi, omilla pelaajillasi. Ne kolme lukijaa, joiden tiimeillä on parhaat sijoitukset ja kemia, voittavat. Kilpailu päättyy kesäkuun kahdeksas päivä ja voittajat julkistetaan pian tämän jälkeen.

Säännöt:
- Jokainen FUT-moodin sisältävä versio FIFA 14:stä on sallittu (PS3, PS4, X360, Xone, PC).
- Valmentajia tai subbaajia ei saa käyttää, vain alkuperäistä yhtätoista.
- Kaikkien yhdentoista pelaajan tulee olla pohjoismaisia, mutta näiden pitää edustaa ainakin kolmea eri kansallisuutta tanskalaisista, suomalaisista, islantilaisista, norjalaisista ja ruotsalaisista.
- Mitä tahansa muodostelmaa saa käyttää.
- Tasapelin tapauksessa voittajaksi valitaan se, jolla on laajin valikoima kansallisuuksia mahdollisesta viidestä. Jos molemmilla on näitäkin yhtä paljon, voittaa ensimmäisenä joukkueensa listannut pelaaja.
- Kilpailu on avoin Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa.

Ohjeet osallistumiseen:
Ota kuva joukkueestasi ja postaa se FUT GR Facebook -sivulle. Voit myös käyttää print screen -ominaisuutta sekä PS4:n, Xbox Onen ja PC:n jako-ominaisuuksia.

Palkinnot:
1. palkinto - 11 pelaajaa vuoden parhaimmasta joukkueesta (Ronaldo, Messi yms. - ei treidejä) + viisi Premium Gold -pakettia
2. palkinto - Viisi Premium Gold -pakettia
3. palkinto - Viisi Premium Gold -pakettia

Menestystä kisaan!

Aiheeseen liittyviä tekstejä

FIFA 14Score

FIFA 14

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Uusi sukupolvi ja uudet kujeet. Eerik Rahja luo Playstation 4:llä toisen silmäyksen EA:n tuoreimpaan jalkapallopeliin.

FIFA 14Score

FIFA 14

ARVIO. Kirjoittaja Oskar Nyström

EA julkaisee taas uuden Fifan, mutta peli on paljolti ennallaan. Kärsiikö nykyinen konsolisukupolvi siitä, että sama peli suuntaa myös PS4:lle ja Xbox Onelle?Ladataan seuraavaa sisältöä