Suomi
Gamereactor
uutiset
Hearts of Iron IV

GRTV: Hearts of Iron IV ottaa oppia CK II:sta ja EU IV:stä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bengt Lemne riensi haastattelemaan Paradoxin projektipäällikköä Dan Lindia heti Hearts of Iron IV:n julkistuksen jälkeen. Luvassa on mm. aiemmasta paranneltu käyttöliittymä.

Lindin mukaan Hearts of Iron IV eroaa edeltäjästään siinä, että hiekkalaatikkoaspektiin ja pelaajan valinnanvapauteen kiinnitetään nyt aiempaa enemmän huomiota.

Myös kartta muuttuu aiemmasta, ja räpläämisen eri karttamoodien välillä pitäisi vähentyä, koska Paradox haluaa upottaa peruskarttaan muun muassa säätiedot. Nähtäväksi jää kuinka hyvin kaikki info mahtuu yhteen karttaan, mutta Paradoxin linjana on viime aikoina ollut panostaa käyttöliittymään, ja tässä Hearts of Iron IV ottaakin mallia Crusader Kings II:sta sekä Europa Universalis IV:stä.

Runsaista ominaisuuksista ei siis olla luopumassa, mutta niitä pitäisi olla aiempaa helpompi hahmottaa ja hyödyntää.

Hearts of Iron IV julkaistaan ensi vuoden alussa.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Zombiet valtaavat Hearts of Iron IV:n

Zombiet valtaavat Hearts of Iron IV:n

UUTINEN. Kirjoittaja Matti Isotalo

Paradoxin Hearts of Iron IV:hen on ilmestynyt modi, joka lisää zombit suositulle toisen maailmansodan näyttämölle. The Infection -nimellä kulkeva paketti lisää...

0
Hearts of Iron IV julkistettiin

Hearts of Iron IV julkistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Uutisoimme aiemmin, että Paradox kehittää nyt roolipeliä. Studiosta ei pidä kuitenkaan huolestua, sillä perusteita ei olla unohdettu. Kehitteillä on nimittäin myös Hearts of Iron IV.Ladataan seuraavaa sisältöä