Suomi
Gamereactor
uutiset
War of the Vikings

GRTV: War of the Vikings hakee parasta taistelukokemusta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

GRTV haastatteli Fatsharkin tuottajaa Gordon van Dykeä War of the Vikingsistä sekä pelin kehitysprosessista.

Gordon selvitti laajan haastattelun aikana pelin tilasta sekä siitä miten Early Access toimii heille. Metodi valittiin lopulta, koska pelille haluttiin jonkinlainen ennakko-ostokampanja, jonka aikana sitä voitaisiin myös betatestata laajasti. Early Access täytti nämä vaatimukset näpsäkästi.

Pelin tekeminen yhdessä yhteisön kanssa vaatii kommunikaatiota, jonka tärkeyttä myös Gordon korostaa. Pelaajat luottavat kehittäjään ja sellainen vaatii vastavuoroisuutta. Prosessi täytyy säilyttää rehellisenä ja läpinäkyvänä, Gordon alleviivaa.

Hän itsekin käy pelaamassa säännöllisesti asiakkaiden kanssa, ja tunnustaa olevansa perso etenkin jousiampujien kurmottamiseen, johon hänellä on oma taktiikkansa.

Laajemmin War of the Vikingsissa nojataan ryhmätaktiikkoihin, jotka heijastelevat sitä miten viikingit aikanaan taistelivat. Peliin haetaankin tietenkin sitä parasta mahdollista taistelukokemusta.

HQ
War of the Vikings

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
War of the VikingsScore

War of the Vikings

ARVIO. Kirjoittaja Johannes Leander

War of the Vikings rakentuu saman konseptin päälle kuin War of the Roses, mutta ei aina tunnu askeleelta eteenpäin.

0
Tuunaus saapui War of the Vikingsiin

Tuunaus saapui War of the Vikingsiin

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Fatsharkin War of the Vikings on nyt saanut myös tuunausmahdollisuuksia, ja pelaajat voivat niiden ansiosta säätää hahmonsa perkkejä sekä ulkonäköä.Ladataan seuraavaa sisältöä