Suomi
Gamereactor
uutiset
Guitar Hero

Guitar Hero kuoli Activisionin takia

RedOctanen ex-pomo ampuu kovilla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kelly Sumner, Guitar Heron alkuperäisen julkaisijan RedOctanen ex-toimitusjohtaja totesi MCV:n haastattelussa, että pelisarja kuoli koska Activision koitti lypsää siitä liikaa rahaa liian nopeasti, ja "käytti sitä hyväksi". Sumnerin mukaan Guitar Hero on hieno tuote, eikä ollut mitään syytä miksi sarjaa ei olisi voinut jatkaa. Hän myös uskoo, että sille löytyisi markkinoita jos Activision myisi sen eteenpäin. Tätä hän ei tosin näe tapahtuvaksi.

"Kaikki pelit eivät voi tuottaa miljardeja, mutta ehkä se on mitä Activision tahtoo. Yllättyisin jos he myisivät brändin, koska se todistaisi maailmalle että sille on edelleen kysyntää. Katsokaa miten Take-Two on hoitanut Grand Theft Autoa. He eivät ole vain heitelleet pelejä kiertoon, vaan hoitivat sitä huolella yli kymmenen vuoden ajan, ja se on edelleen vahva sarja."

Sumner viittaa tällä Hero-pelien tulvaan. Vuonna 2009 Activision julkaisi kohtuullisen käsittämättömät kahdeksan Hero-nimikettä markkinoilla, supistaen seuraavana vuonna kahteen. Suunnanmuutos ei silti riittänyt pelastamaan sarjaa lopettamiselta.

Guitar Hero on ehkä nyt kuollut ja kuopattu, mutta asioilla on taipumus palata muotiin. Ehkä tämä pätee myös muovikitaroihin.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä