Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Guitar Hero

Guitar Hero sai kirveestä

Rajuja leikkauksia Activisionilla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision on ilmoittanut hajoittavansa Guitar Herosta vastaavan osastonsa, ja keskeyttävänsä vuoden 2011 Guitar Hero -pelin kehittelyn musiikkipelien genren nuupahtamisen vuoksi. Vaikka yhtiö oli vielä Guitar Hero: Warriors of Rockin tullessa ulos puhaltamassa uutta elämää alalle, sen heikot myynnit johtivat lopulta koko sarjan tuhoon.

Peliin ei tulla myöskään enää julkaisemaan uusia musapaketteja helmikuun jälkeen.

Myös True Crime: Hong Kongin kehittely lopetetaan kokonaan, ja United Front Games suljetaan. Activision on todennut, että peli ei vain ollut riittävän hyvä nykypäivän markkinoille.

DJ Heroa kehitellyt Freestyle Games menettää myös osan työntekijöistään, eikä sarjaan olla tuomassa uutta peliä näillä näkymin. Tony Hawk -sarja jää myös ilman uutta peliä tänä vuonna.

Activision-Blizzard aikoo tästä eteenpäin keskittyä kolmen ydinpelinsä, Call of Dutyn, Starcraftin ja World of Warcraftin työstämiseen.

Tämän yhtiö tulee tekemään 500 työntekijää keveämpänä. Kyseessä on todella mittava leikkaus, jonka jälkeen yhtiö on monia studioita ja pelisarjoja keveämpi. Activision joutuu maksamaan jopa 50 miljoonaa dollaria erorahoja poistuvalle työväelleen.

Aiheesta kirjoitti muun muassa MCV.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä