Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo 5: Guardians

Halo 5: Guardians ei ole tulossa PC:lle, huhuista huolimatta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aiemmin tällä viikolla Gamereactor uutisoi Nvidian vuodosta, joka paljasti joukon PC:lle ilmeisesti tulossa olevia pelejä. Joukossa oli myös Halo 5: Guardians. Ottaen huomioon, että kaikki aiemmat Halo-pelit on julkaistu myös PC:lle, ei olisi yllättävää saada Halo 5: Guardians PC:lle.

Näin ei kuitenkaan ole tapahtumassa. 343 Industriesin Community Manager Brian Jarrard on nyt ampunut huhun alas Twitterissä.

"Maybe this was for "H5:Forge" but I can confirm there are no plans to bring H5 to PC. We know there's some demand for it, but as we've stated before, not in the cards as the studio is fully focused on Infinite and MCC. Will never say never, but nothing underway currently"

Halo 5: Guardians

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Xboxin peli-ikoni Master Chief on jälleen täällä. Nostaako Halo 5: Guardians pitkäaikaisen sarjan suunnan jälleen nousuun?

0
Envy tekee paluun Haloon

Envy tekee paluun Haloon

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

E-urheiluorganisaatio Envy on ilmoittanut palaavansa kilpailulliseen Haloon. Samalla kerrottiin neljä aktiivista pelaajaa. - Bradley "aPG" Laws - Justin...

0
TOX Gaming voitti HCS-finaalit

TOX Gaming voitti HCS-finaalit

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Halo Championship Series (HCS) -finaalit käytiin viime viikonloppuna, ja voittajaksi päätyi TOX Gaming. Finaalissa kaatui Team Reciprocity. Yllättävää oli se, että...Ladataan seuraavaa sisältöä