Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo Infinite

Halo Infinite saa uuden Big Team Battle -tilan

Jokainen joukkue saa Zeta Halo -vartijan, ja sinun tulee suojata omaasi samalla kun räjäytät samoja vastustajalta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yksi Halo-universumin aliarvostetuimmista pelimuodoista on Big Team Battle. Valitettavasti voi olla vaikeaa saada kahdeksan hyvää pelaajaa täyttämään joukkue, mutta kun näin tapahtuu, sen pelaaminen on silkkaa nautintoa.

Nyt on ilmoitettu, että 343 Industries julkaisee "20-tasoisen operaatiopassin", joka sisältää paljon uusia ominaisuuksia, mukaan lukien jotain, jota he kutsuvat nimellä Big Team Battle: Sentry Defense. Tätä uutta pelitilaa voi pelata uudella areena Commandilla sekä Deadlock-, Fragmentation-, Highpower-, Oasis- ja Scarr -pelimuodoilla. Big Team Battle: Sentry Defense on kuvattu nimellä <a href="https://www.halowaypoint.com/news/anvil-operation-launch" title="ANVIL OPERATION LAUNCH" target="_blank">Halo Waypointissa<. /a>:

"Adjutant Resolution, yksi Zeta Halon toisen tason vartijoista, jonka tapasit ja jota vastaan taistelit Halo Infiniten kampanjassa, on päättänyt hypätä moninpelin puolelle. Kaksi heistä - joita kutsutaan tässä yhteydessä yksinkertaisesti "vartijoiksi" - on jokaisessa joukkueessa; Tavoitteenasi on suojella vartijoitasi ja tuhota vihollisesi.

Jokaisella joukkueella on 2000 pistettä. Kun vartijoillesi tehdään vahinkoa, käytettävissä oleva pistemäärä laskee, ja jos se laskee nollaan, peli on ohi. Jokaisella kartalla on vähintään yksi korjausalue, joka syntyy neutraalissa paikassa - se tarjoaa terveyttä ja elvytysmahdollisuuden spartalaisille ja ajoneuvoille, mutta myös korjaa vartiosi."

Mikä moninpelitila on suosikkisi Halo-sarjassa?

Halo Infinite

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä