Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo: Combat Evolved Anniversary

Halon Xbox 360 -palvelut lakkaavat vuoden 2021 lopussa

Kaikella on aikansa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

343 Industries on kertonut maailmalle surullisia uutisia. Halon palvelut lakkaavat Xbox 360 -konsolilla vuoden 2021 lopussa. On siis vielä vuoden verran aikaa viettää nostalgiaa wanhojen aikojen kunniaksi.

Alasajo toteutetaan neljässä vaiheessa, joista nyt on menossa vaihe kaksi. 343 Industries sanoo etenevänsä tarkoituksella hitaasti ja monessa vaiheessa, jotta pelaava kansa ehtii tottua ajatukseen.

Kaikki Xbox 360 -ajan Halo-pelit ovat jatkossakin pelattavissa, mutta osa verkkopalveluista lakkaa toimimasta.

Halo: Combat Evolved Anniversary

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

Halo: Combat Evolved Anniversary

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Halo: Combat Evolved debytoi kymmenen vuotta sitten Xboxin julkaisupelinä. Nyt tämä merkkiteos on tuotu takaisin juhlapainoksena.

2
Frank O'Connor haastattelussa

Frank O'Connor haastattelussa

ARTIKKELI. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Gamereactor tavoitti 343 Industriesin Frank O'Connorin, joka vastasi kysymyksiin Halo-sarjan tähänastisesta menestyksestä ja tulevista käänteistä.

5
Kymmenen vuotta Haloa

Kymmenen vuotta Haloa

ARTIKKELI. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Xbox ja Halo täyttivät kymmenen vuotta 15. marraskuuta 2011. Kimmo teki läpileikkauksen palkitun sarjan historiasta tähän asti.Ladataan seuraavaa sisältöä