Suomi
Gamereactor
uutiset
Rock Band 4

Harmonix julkisti Rock Band Rivals -lisärin ja uuden kitaraohjaimen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Harmonix on paljastanut Rock Band 4:lle uuden ladattavan lisäosan. Sen nimi on Rock Band Rivals ja se saapuu latauskauppoihin syksyllä. Studio kehui lisäriä "todella uniikiksi" ja sen pitäisi sisältää "Rock Bandissä ennen näkemättömiä ominaisuuksia" Tarkkoja tietoja biisivalikoimista tai uusista pelimuodoista ei kuitenkaan julkistettu. Rock Band Rivals ilmestyy myös itsenäisenä digijulkaisuna. Hinnaksi kerrottiin 29,99 dollaria.

Rock Band Rivalsin lisäksi Harmonix tuo samaan aikaan kauppoihin uuden sinisen Fender Jaguar -kitaraohjaimen PDP:ltä sekä langallisen Legacy-sovittiminen vanhoja ohjaimia varten Xbox Onelle. Uusi kitara maksaa 89,99 dollaria, kun taas sen sisältämä Rock Band Rivals -bändipakkaus kustantaa 199,99 dollaria. Siinä on mukana Rock Band 4, Rivals, kitara, mikrofoni ja rumpuohjainsetti.

Rock Band 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Rock Band 4Score

Rock Band 4

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

On taas aika lähteä kiertueelle, mutta onko keikkabussissa enää renkaita?

0
Harmonix irtisanoo lisää väkeä

Harmonix irtisanoo lisää väkeä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Harmonixilla ei pyyhi hyvin. Rock Band 4 ei saavuttanut toivottua menestystä, eikä paljoa paremmin pärjännyt myöskään Rock Band VR. Nykyään yhtiö tekee lähinnä...Ladataan seuraavaa sisältöä