Suomi
Gamereactor
uutiset
Rock Band 4

Harmonixilla suuria suunnitelmia Rock Band 4:n varalle tänä vuonna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Harmonix on hieman valottanut suunnitelmiaan Rock Band 4:n tämän vuoden sisällön suhteen, ja luvassa on aika kiinnostavia lisäyksiä.

Ensinnäkin peliin julkaistaan syksyllä lisäosa. Tästä he eivät kuitenkaan kerro enempää ennen E3-messuja, mutta jotain siitä jo tiedetäänkin. Luvassa on uusi biisejä, hyville ja huonoille kappaleille voi antaa suosituksia ja lisäksi Xbox 360:n ION Drum Rockers -rumpujen pitäisi toimia jatkossa PDP:n kehittämän adapterin avulla. Kyseinen pulju julkaisee lisurin kanssa samoihin aikoihin uuden kitaraohjaimen peliin. Harmonix suunnittelee myös lisäävänsä peliin tuen tuplapedaalille rumpuihin.

Kesäkuussa julkaistaan uusi pelimuoto Practice Mode, jonka avulla hankalien biisien harjoittelu helpottuu. Kappaleita voi hidastaa, jolloin vaikeimpienkin nuottikuvioiden opettelu käy vaivattomammin.

Enenmmän tietoja paljastetaan kesäkuussa pidettävillä E3-messuilla.

HQ
Rock Band 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rock Band 4Score

Rock Band 4

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

On taas aika lähteä kiertueelle, mutta onko keikkabussissa enää renkaita?

Harmonix irtisanoo lisää väkeä

Harmonix irtisanoo lisää väkeä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Harmonixilla ei pyyhi hyvin. Rock Band 4 ei saavuttanut toivottua menestystä, eikä paljoa paremmin pärjännyt myöskään Rock Band VR. Nykyään yhtiö tekee lähinnä...Ladataan seuraavaa sisältöä