Suomi
Gamereactor
uutiset
The Last of Us

HBO:n The Last of Us -sarjan ohjaaja on sitä parempaa sarjaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Elokuva-alan Oscar-palkinnot on taas jaettu, ja asiasta uutisoi myös Gamereactor. Jaa että mitä sitten? Tulossa oleva HBO:n The Last of Us -sarja saa ohjaajakseen Oscar-ehdokkaan.

The Last of Us -sarjan ohjaajana nähdään muun muassa Ali Abbasi ja Jasmila Žbanić. Jälkimmäinen sai Oscar-ehdokkuuden elokuvallaan Quo vadis, Aida?. Ali Abbasin menneenä näyttönä on puolestaan elokuva Border, joka voitti Cannes Film Festivalin Un Certain Regard Award -palkinnon. Toisin sanoen HBO:n The Last of Us -sarjan merkit ovat ainakin hyvät ilmassa.

TV-sarja seurailee vain ensimmäisen pelin tapahtumia, joten oletettavasti lihaksikasta Abbya ei nähdä. Helmikuussa kuluvaa vuotta saatiin tietää, että Ellien roolissa nähdään Bella Ramsey, ja Joelin sitten Pedro Pascal. Joelin veljenä Tommy Millerinä puolestaan nähdään Gabriel Luna, jonka aiempia näyttöjä ovat muun muassa Agents of S.H.I.E.L.D ja Terminator: Dark Fate.

The Last of Us

Kiitokset, Deadline

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Maailman kaikki Vuoden Peli -palkinnot haalinut toimintaseikkailu tuodaan uudelle sukupolvelle ehostettuna ja tehostettuna.Ladataan seuraavaa sisältöä