Suomi
Gamereactor
uutiset
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstonen seuraava lisäosa vie pelaajat myrskytuuliin

Luvassa 135 uutta korttia elokuun 3. päivä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard Entertainment ilmoitti hiljan, että seuraava lisäosa Hearthstone: Heroes of Warcraftiin vie pelaajat Alliancen pääkaupunkiin, Stormwindiin. Lisäosa tuo 135 uutta korttia ja julkaistaan elokuun 3. päivä.

Osana uutta lisäosaa tulee myös uusia tehtäviä, yksi jokaista kymmentä hahmoluokkaa kohden, joka kuvaa hahmojen matkaa halki Stormwindin. Luvassa on myös Mount- ja Profession-kortteja, jotka antavat uusia ominaisuuksia pelkkien hyökkäyspisteiden sijasta. Tulossa on myös uusia vaihdettavia kortteja, jotka voidaan pelata normaalisti pientä mana-maksua vastaan. Ne ovat myös vaihtoehtoisesti vaihdettavissa toiseen korttiin pelaajan pakassa.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Osana ilmoitusta Blizzard paljasti myös muutoksia Season of the Gryphon -suunnitelmiinsa. Olennaisimpana ilmoituksena Mercenaries-pelimuoto julkaistaan toisessa vaiheessa, yhdessä uuden lisäosan kanssa. Mercenaries julkistettiin vastikään BlizzCon-tapahtumassa. Se lupaa uuden kokemuksen keskittyen sankareihin, jotka muuttuvat ja kasvavat pelin edetessä. Uudet suunnitelmat voit vilkaista alapuolelta.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

United in Stormwind -lisäosa on jo ostettavissa ennakkoon, yhdessä Mega Bundlen kanssa, joka tuo kokonaiset 80 korttia lisää Stormwindin jo mukanaan tuomiin uusiin kortteihin.

Uuden trailerin voit vilkaista alapuolelta.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä