Suomi
Gamereactor
uutiset
Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV julkistettiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uutisoimme aiemmin, että Paradox kehittää nyt roolipeliä. Studiosta ei pidä kuitenkaan huolestua, sillä perusteita ei olla unohdettu. Kehitteillä on nimittäin myös Hearts of Iron IV.

Pelistä ei tiedetä heruttelutrailerin lisäksi juuri mitään muuta, mutta aiempia osia pelanneet tietävät epäilemättä suunnilleen mitä on odotettavissa.

Ohessa traileri sekä Paradoxin kuvaus pelistä, muutaman konseptikuvan ja kannen kera.

HQ

Hearts of Iron IV challenges players to face the brutal conflict of World War II in a multifaceted grand strategy game, where history can be fully relived or rewritten from the perspective of a global superpower attempting to change the world, or a small nation simply trying to survive.

Strategy fans will discover the most authentic real-time simulation of World War II to date, with authentic historical figures battling on land, sea, and air with period-accurate armies, vehicles, and newly discovered weapons of mass destruction - along with plenty of diplomatic and trade tactics.

Hearts of Iron IV
Hearts of Iron IVHearts of Iron IV
Hearts of Iron IV

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Zombiet valtaavat Hearts of Iron IV:n

Zombiet valtaavat Hearts of Iron IV:n

UUTINEN. Kirjoittaja Matti Isotalo

Paradoxin Hearts of Iron IV:hen on ilmestynyt modi, joka lisää zombit suositulle toisen maailmansodan näyttämölle. The Infection -nimellä kulkeva paketti lisää...

0
Hearts of Iron IV julkistettiin

Hearts of Iron IV julkistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Uutisoimme aiemmin, että Paradox kehittää nyt roolipeliä. Studiosta ei pidä kuitenkaan huolestua, sillä perusteita ei olla unohdettu. Kehitteillä on nimittäin myös Hearts of Iron IV.Ladataan seuraavaa sisältöä