Suomi
Gamereactor
uutiset
Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV:ssä palataan entistä suurempiin strategisiin kuvioihin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactor tapasi talvella Paradox Development Studion Dan Lindin, joka esitteli videoryhmällemme Hearts of Iron -sarjan neljättä osaa. Yksi keskeisistä kysymyksistämme oli, että mikä erottaa neljännen osan sarjan aikaisemmista peleistä:

"Aikaisemmin mukana oli hieman liikaa pienten asioiden manageroimista, eli pelaajan oli mentävä aivan ruohonjuuritasolle", Lind kertoi. "Hearts of Ironin on tarkoitus keskittyä suuren tason strategioihin, eli siinä mietitään laajoja liikkeitä. [Pelaajan] ei pidä huolehtia siitä, muistiko hän klikata jokaista ilmadivisioonaa."

Hearts of Iron IV:n julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa, mutta pelin pitäisi ehtiä kauppoihin kevään tai kesän aikana PC:llä ja Macillä.

Jos strategiapelit kiinnostavat, voi videohaastattelu katsoa kokonaisuudessaan alta. Lind nimittäin kertoo myös, miten Hearts of Iron eroaa Europa Universalis ja Crusader Kings -peleistä.

HQ
Hearts of Iron IVHearts of Iron IV
Hearts of Iron IVHearts of Iron IVHearts of Iron IV

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Zombiet valtaavat Hearts of Iron IV:n

Zombiet valtaavat Hearts of Iron IV:n

UUTINEN. Kirjoittaja Matti Isotalo

Paradoxin Hearts of Iron IV:hen on ilmestynyt modi, joka lisää zombit suositulle toisen maailmansodan näyttämölle. The Infection -nimellä kulkeva paketti lisää...

0
Hearts of Iron IV julkistettiin

Hearts of Iron IV julkistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Uutisoimme aiemmin, että Paradox kehittää nyt roolipeliä. Studiosta ei pidä kuitenkaan huolestua, sillä perusteita ei olla unohdettu. Kehitteillä on nimittäin myös Hearts of Iron IV.Ladataan seuraavaa sisältöä