Suomi
Gamereactor
uutiset
Helldivers II

Helldivers II päivittyy jatkossa totuttua harvemmin

Arrowhead Game Studios ottaa rauhallisemmin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Helldivers II julkaistiin 8. helmikuuta 2024, ja Arrowhead Game Studiosilla on pitänyt melkoista mylläkkää. Päivityksiä ja muutoksia on saatu niin, etteivät hitaammat pelaajat meinaa perässä pysyä. Nyt sitten on aika hiljentää tahtia päivityksien suhteen.

Helldivers II:n yhteisömanageri Twinbeard julkaisi tiedotteen Discordissa, josta raportoi PC Gamer. Tahti on nyt hidastuva. Ei ole tiedossa, miten hitaaksi meno muuttuu.

"We want to take some more time for this one and potentially between future patches. Since we feel cadence has probably been a bit too high to be able to maintain the quality standard we want and you deserve. Patching a lot can easily disrupt work flow and takes more resources than you might think. It needs planning, implementing, monitoring, possible tweaking in hotfixes etc. For this one we prefer to stretch it out a little, hopefully with a good result."

Helldivers II
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Helldivers II paukkuu mahtavastiScore

Helldivers II paukkuu mahtavasti

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Helldivers II:n tyyppiselle toimintapelille on ollut valtavasti tilausta, mikäli julkaisua katsotaan linjoille rientäneiden pelaajamäärien osalta. Arrowhead Game Studios iski kultasuoneen tuoreella julkaisullaan, mutta se toi mukanaan myös ongelmia.Ladataan seuraavaa sisältöä