Suomi
Gamereactor
uutiset
Helldivers II

Helldivers II pohtii ratkaisua tiimikaverin pois potkimiselle kesken tehtävän

Tiimistä voi saada potkut silkan kiusanteon vuoksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Moninpelaamiseen luottavissa videopeleissä on tavallista antaa joukkuekavereille mahdollisuus äänestää pelikaveri pois joukosta, ellei pelaaminen ole asianmukaista. Ongelmana on, että mekaniikka mahdollistaa tietenkin myös kiusaamisen.

Arrowhead Game Studiosin Helldivers II -pelissä tehtävän suorittamisesta saatavaa "loottia" ei jaeta kaikkien kesken, vaan jokainen saa omansa täytenä. Silti on pelaajia, jotka potkivat pelikaverinsa pois juuri ennen tavaranjakoa ottelun päätteeksi. Kyse on tietenkin silkasta kiusanteosta.

Redditin mukaan yksi ratkaisu voisi olla antaa pois potkitulle pelaajalle 25% saaliista. Innoitus tälle ajatukselle on pelistä Deep Rock Galatic. Harkinnassa on myös mainemittari, mutta se taas voisi aiheuttaa uusia ongelmia pelaavan kansan keskuudessa.

Arrowhead Game Studios pohtii asiaa.

Helldivers II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Helldivers II paukkuu mahtavastiScore

Helldivers II paukkuu mahtavasti

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Helldivers II:n tyyppiselle toimintapelille on ollut valtavasti tilausta, mikäli julkaisua katsotaan linjoille rientäneiden pelaajamäärien osalta. Arrowhead Game Studios iski kultasuoneen tuoreella julkaisullaan, mutta se toi mukanaan myös ongelmia.Ladataan seuraavaa sisältöä