Suomi
Gamereactor
uutiset
Helldivers II

Helldivers II uhkasi poistua Steamista 177 maassa, mutta ei sitten kuitenkaan

Vaikka pelin olisi ostanut, uhkasi pelaaminen päättyä tänään 6. toukokuuta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

PÄIVITYS 6.5.2024 klo 08.55. Playstationin Twitterissä eli X-palvelussa on ilmoitettu PSN-linkitysaikeiden peruuntumisesta. Pelaava kansa huokaisee siis helpotuksesta.

Helldivers II julkaistiin PC:lle ja Playstation 5:lle helmikuun alussa 2024. Menestys on ollut huimaa, mutta nyt ovat alkaneet ongelmat. Tulevaisuudessa Helldivers II:n pelaaminen edellyttää omaa PSN-tiliä, jotta pelaaminen voi jatkua Steamissa.

Ongelma on siinä, ettei Playstation Network ole saatavilla kaikissa maissa. Itse asiassa 177 maata jäi nyt kokonaan ilman mahdollisuutta pelata Helldivers II -peliä. Negatiiviset käyttäjäarviot ovat alkaneet virrata Steamiin hyökyaallon tavoin. Onneksi sentään Steam on palauttanut rahoja niille käyttäjille, jotka eivät enää pääse pelaamaan. Ei ole tiedossa, laittaako Steamin omistaja Valve laskun näistä palautuksista Sonylle.

Arrowhead Game Studiosin pomo Johan Pilestedt koettaa kovasti saada Sonya miettimään asiaa uudelleen, mutta että lopulta päätös ei ole Arrowhead Game Studiosin käsissä.

"I am doing everything I can to speak for the community - but I don't have the final say."

Pilestedt toivoi sitäkin, että PSN-tilin luominen voisi olla vapaaehtoista. Lisäksi se ensimmäinen Helldivers on niin ikään joutunut arviopommituksen kohteeksi.

Helldivers II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Helldivers II paukkuu mahtavastiScore

Helldivers II paukkuu mahtavasti

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Helldivers II:n tyyppiselle toimintapelille on ollut valtavasti tilausta, mikäli julkaisua katsotaan linjoille rientäneiden pelaajamäärien osalta. Arrowhead Game Studios iski kultasuoneen tuoreella julkaisullaan, mutta se toi mukanaan myös ongelmia.Ladataan seuraavaa sisältöä