Suomi
Gamereactor
uutiset
Hellgate: London

Hellgaten oikeudet myyty

HanbitSoft jatkaa taistelua demoneja vastaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Korealainen peliyhtiö HanbitSoft on ostanut itselleen täydet oikeudet Hellgate: Londonin nimeen ja materiaaliin. Täällä kompastellen menestynyt MMO suljettiin viime helmikuussa vain reilun vuoden aukiolon jälkeen, mutta Korean toivo uskoo asiaansa. Eikä syyttä.

Heinäkuussa 2008 T3 Entertainment -yhtiö osti HanbitSoftin, joka piti hallussaan Hellgate: Londonin levitysoikeuksia Aasian markkinoilla. Yhtiöt kehittivät laajasti lisäsisältöä ja parannuksia peliin yli vuoden ajan, pitkälti yli sen hetken, kun peli kuoli länsimaissa. HanbitSoft julkaisi pelistä äskettäin uuden version -- Hellgate: Resurrection paitsi toi peliin runsaasti lisämateriaalia, se myös vei pelin liikemallia pidemmälle.

Suosiota siis riittää, ja jotta pelistä voitaisiin kehittää suurempi ja laajempi jatko-osa, oikeuksien ostaminen oli tarpeen. HanbitSoft suunnittelee Hellgaten toista tulemista jo ensi vuodelle, alkaen aluksi Kaakkois-Aasiasta ja leviten sieltä Pohjois-Amerikkaan, Eurooppaan ja lopulta Japaniin.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Hellgate: LondonScore

Hellgate: London

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Pärjääkö Hellgate: London legendaariselle Diablolle? Mahdollisuudet siihen ainakin on, sillä peli on osittain samojen herrojen käsialaa kuin Blizzardin kulttipeli.Ladataan seuraavaa sisältöä