Suomi
Gamereactor
uutiset
Hitman 3

Hitman 3:n toinen vuosi starttaa 20. tammikuuta

Uusi pelimuoto, säteenseuranta PC:lle, PC VR -versio, ja trilogia julkaistaan Xbox Game Passissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

IO Interactive piti lupauksensa mukaan 15-minuuttisen lähetyksen, jossa kerrottiin Hitman 3 -pelin toisen vuoden suunnitelmat. Peli julkaistiin 20. tammikuuta 2021, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Ja kuinka ollakaan, se Hitman 3:n toinen vuosi starttaa juurikin 20. tammikuuta.

Elusive Target Arcade on uusi pelimuoto, joka lisätään mukaan pysyvästi. Tavallisten Elusive Targetien malliin pelaajalla on yksi tilaisuus eliminoida kohde, mutta tällä kertaa niitä kohteita onkin useampia. Jujuna on, että epäonnistumisen jälkeen on odotettava seuraavaan päivään ennen uutta yritystä. Elusive Target Arcadea myös päivitetään uudella sisällöllä vuoden kuluessa.

Hitman 3

Hitman VR päivättiin. Koko Hitmanin trilogia saapuu VR-muotoon PC:lle 20. tammikuuta. PC:lle saapuu niin ikään säteenseurannan tuki vuonna 2022. Pian linjoille saadaan myös XeSS-teknologian tuki, joka siis on Xe Super Sampling eli Intelin versio DLSS:lle ja FSR:lle.

Hitman 3

Hitman 3 saadaan PC-pelaajien iloksi Steamiin ensi viikolla toisen vuoden alkajaisiksi. Samalla mukaan laitetaan kaikki edellä mainitut PC-herkut.

IO Interactive julkisti myös Hitman Trilogyn, jossa siis on mukana kaikki sisältö peleihin Hitman, Hitman 2 ja Hitman 3. Kokoelma saapuu sekin 20. tammikuuta digitaalisena PC:lle (Epic Games Store ja Steam), PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle). Ja mikä parasta, kokoelma on myös Xbox Game Passissa heti julkaisustaan lähtien.

Hitman 3

Kaiken muun hyvän ohella kerrottiin myös tulossa olevasta uudesta pelimuodosta Freelancer. Julkaisu tapahtuu keväällä 2022. Siinä on otettava hengiltä kohteita, jotta ennen pitkää pääsee käsiksi siihen isoon pomoon tehtävän loppuun saattamiseksi. Tällä kertaa innoitutaan roguelike-peleistä, joten olosuhteet eivät pysy aina samoina. Freelancerissa on myös tuunattava safehouse.

Hitman 3

Lopuksi selvisi, että ilmeisesti uusi paikka Rocky saadaan myöhemmin kuluvana vuonna. Kaikesta päätellen kyseessä on trooppinen saari. Oletettavasti lisää kerrotaan myöhemmin.

Hitman 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Hitman 3Score

Hitman 3

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Virtuaalisuus tuo palkkatappamisen onnistuneesti iholleLadataan seuraavaa sisältöä