Suomi
Gamereactor
uutiset
Homefront: The Revolution

Homefront: The Revolution saa korjauspäivityksen

Deep Silver Dambuster on työn touhussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Homefront: The Revolution julkaistiin viime viikolla. Vastaanotto ei kuitenkaan ollut aivan ruusuinen, sillä niin pelaajat kuin kriitikotkin ovat huomauttaneet lukuisista teknisistä ongelmista ja bugeista. Kehityksestä vastannut Deep Silver Dambuster on kuitenkin luvannut liiskata ötökät päivityksellä mitä pikimmin.

On jokseenkin arveluttavaa lukea kehittäjien lupauksia laittaa oma pelinsä kuntoon vasta julkaisun jälkeen, mutta toisaalta tällaista trendiä on ollut viime vuosina havaittavissa yleisemminkin. Samaan aikaan on syytä huomioida, että huhujen mukaan Homefront: The Revolutionin kehitystyö on ollut tekijöilleen melkoinen taistelu.

Dambusterin yhteisövastaava Craig Turner kommentoi asiaa pelin virallisella foorumilla todeten, että "pelin suorituskyky - ja aivan erityisesti sen ruudunpäivitys - eivät ole tällä hetkellä haluamallamme tasolla. Työskentelemme kuumeisesti päivityksen parissa, jonka on määrä korjata monia muitakin ongelmia."

Homefront: The revolution julkaistiin Euroopassa viime viikolla PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Saattaa silti olla hyvä idea odottaa hieman, että peliä tällä hetkellä vaivaavat ongelmat saadaan korjattua.

Homefront: The Revolution

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Homefront: The RevolutionScore

Homefront: The Revolution

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Homefront: The Revolution on hyvä esimerkki pelistä, joka hajoaa kappaleiksi, mikäli perusasiat eivät ole kunnossa. Ameriikan takaisinvalloitus oli poikkeuksellisen tökkivä kokemus.Ladataan seuraavaa sisältöä