Suomi
Gamereactor
lifestyle

Honda esittelee futuristisen näköiset 0-sarjan sähköautot

CES-messuilla on esitelty kaksi konseptimallia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Osana läsnäoloaan CES 2024 -messuilla Honda on juuri nostanut verhon uudelle sähköajoneuvovalikoimalle. Nämä 0 Series -nimellä tunnetut autot näyttävät uskomattoman futuristisilta, ja vaikka ne saattavat muistuttaa konsepteja, Honda on ilmoittanut, että molemmat haluavat lanseerata vuonna 2026.

Ensimmäinen kahdesta autosta on nimeltään Saloon, ja tätä kuvataan sarjan lippulaivamalliksi. Sen sanotaan olevan "ohut, kevyt ja viisas", mitä se sitten tarkoittaakin, samalla kun sillä on matala korkeus ja urheilullinen muotoilu, jotta se erottuu muista sähköautoista ensi silmäyksellä.

Space-Hub on toinen kahdesta sähköautosta, ja tämä saattaa näyttää tila-autolta ulkopuolelta, mutta sisältä se on eri tarina. Se tarjoaa tilavan ohjaamon, jonka on tarkoitus tarjota laaja näkyvyys, samalla kun se on tila, joka mukautuu ja mukautuu matkustajien tarpeisiin. Honda menee niin pitkälle, että sanoo, että se on " keskus, joka yhdistää ihmiset ihmisiin ja ihmiset yhteiskuntaan luoden keskinäistä resonanssia keskenään"

Autojen sanotaan aloittavan maailmanlaajuisen debyyttinsä vuonna 2026, alkaen Pohjois-Amerikasta, ennen kuin ne lopulta tulevat Japaniin, Eurooppaan, Afrikkaan, Lähi-itään ja Etelä-Amerikkaan. Hintapisteistä tai erityisistä eritelmistä ei ole vielä sanaakaan, mutta Honda on sanonut, että tämä on seuraava askel sen pyrkimyksissä olla täysin sähköinen vuoteen 2040 mennessä ja hiilineutraali vuoteen 2050 mennessä. #10

Tämä on mainos:
Honda esittelee futuristisen näköiset 0-sarjan sähköautotHonda esittelee futuristisen näköiset 0-sarjan sähköautot
Honda
Honda


Ladataan seuraavaa sisältöä